23948sdkhjf

Nyansættelser og 25 års jubilæum hos DSE A/S

DSE A/S - Test Divisionen styrker atter organisationen og samtidig kan en af virksomhedens medarbejdere fejre 25 års jubilæum.
Kraftig vækst præger DSE’s markeder, virksomhedens ordreindgang og hele virksomhedens Test Division. For at imødekomme ordreindgangen har man i løbet af sommeren ansat to nye medarbejdere

Charlotte Bendtsen er ansat som eksportkoordinator i Testdivisionen. Hun er 34 år og har en baggrund som lufttfragtspeditør og har mange års erfaring indenfor eksport og shipping. Charlotte bor i Hedensted.

Jacob Skjelmose er ansat som Testudvikler i DSE’s projektafdeling i Testdivisionen. Han er 27 år og nyuddannet elektronikingeniør og har gennem sommeren assisteret i projektafdelingen. Jacob bor i Horsens.

Samtidig kan DSE A/S fejre, at Jens Kirkegaard fra Århus V mandag den 15. september 2008 havde været i virksomheden i 25 år i AIR divisionen.

Jens har været med næsten fra DSE’s begyndelse og har i alle årene beskæftiget sig med både hardware og software og således bidraget til virksomhedens produktudvikling. En produktudvikling, som har medvirket til DSE’s førende position indenfor kontrolsystemer til lufthavne i hele verdenen.

Kilde: DSE A/S - http://www.dse.dk

Læs mere om: DSE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093