23948sdkhjf

Pengemænd bremser robotkomets børsplaner

Forhandlinger med to investorer, der har milliarder i ryggen, får fynsk robotsucces til at sætte en planlagt børsnotering på hold.
Blue Ocean Robotics trykker på børsbremsen. En planlagt børsnotering er udskudt til efter sommerferien. Planen var at gå på børsen i Sverige allerede i juni, men da det blev offentlig kendt, henvendt adskillige interesserede pengemænd sig til det fynske robotfirma.

- To af dem er vi gået ind i en dybere snak med om, hvad de kan tilbyde, og derfor har vi også har sat børsnoteringen på hold i en periode. Vi skal nemlig finde ud af hvilke muligheder vi har - om vi eventuelt kun skal forlade os på deres investeringer, om vi skal fortsætte med børsnoteringen, eller lave en kombination af de to, siger stifter og direktør Claus Risager ifølge finans.dk til MedWatch.

Læs mere: Robotkomet går på børsen

Ifølge direktøren kan de to interesserede investorer tilføre mere end blot finansiering. Deres samlede investeringer skulle ligge på et par milliarder kroner hvert år.

Oprindeligt ville Blue Ocean Robotics rejse 16,4 millioner kroner i første omgang på børsen og 25 millioner kroner i anden omgang. Nu fortæller Claus Risager, at investeringerne kan nå op omkring 80 millioner kroner over nogle investeringsrunder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078