23948sdkhjf

Nyansættelser i elektronikbranchen

I dag kan du læse om nye folk hos EU Utility og Wago.
EG Utility
Den 1. juli 2016 tiltræder Allan Jepsen (45) som vice president for EG Utility med skandinavisk hovedsæde i Aalborg. En af hans første store opgaver bliver at samle og koordinere EG's aktiviteter inden for forsyningsbranchen i Skandinavien.

Allan Jepsen kommer fra en stilling som vice president hos KMD, hvor han har været ansvarlig for resultatet på beskæftigelsesområdet samt salg af ydelser og systemer til landets kommuner. Derudover har han over 10 års erfaring som direktør hos Fujitsu Danmark.

Allan Jepsen afløser Johnny Iversen, der nu kan hellige sig jobbet som CEO i Silkeborg Data, som EG opkøbte i september 2015.

Wago Denmark
Gitte Jensen er tiltrådt som office manager og teamleder hos Wago Denmark. Hun varetager back office-funktionerne i samarbejde med firmaets general manager, og derudover fungerer hun som teamleder for kundeservice.

Gitte Jensen kommer senest fra en stilling som sekretariatsleder hos entreprenørfirmaet Anker Hansen & Co. i Frederikssund.

Jesper Høybye er tiltrådt som projektingeniør med ansvar for salg af Wago's Winsta-installationsstikforbindelser i distrikt København og Sjælland.

Jesper har via sine tidligere job hos Solar Danmark og før det Wexøe allerede et indgående kendskab til sit nye arbejdsområde samt stor erfaring fra både grossist- og producentleddet efter 20 år i branchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174