23948sdkhjf

Ny topchef hos Holtec Automatic

Bestyrelsesformanden bliver administrerende direktør.
Per William Hansen er ansat som ny administrerende direktør i automationsvirksomheden Holtec Automatic pr. 1. august 2016. Han overtager pladsen efter Søren Jensen, der skal øge fokus på strategisk forretningsudvikling for at holde fast i den markante vækst.

De seneste 25 år har Per William Hansen haft en række lederstillinger senest som produktions- og servicechef i EIVA. Med fem år som bestyrelsesmedlem i Holtec Automatic – heraf tre som formand – kender han virksomheden indgående. Han skal sikre, at kompetencer og processer udvikles parallelt med forretningen.
Nyt blod til bestyrelsen
Med udgangen af juli 2016 fratræder Per William Hansen posten som bestyrelsesformand, hvor han også udtræder af bestyrelsen.

Søren Jensen fortsætter i bestyrelsen, og processen for at finde et nyt, eksternt bestyrelsesmedlem er igangsat.

- Efter at have sat mit præg gennem bestyrelsesarbejdet glæder jeg mig til, at det nu bliver mere konkret. Jeg skal skabe den sammenhæng, der sikrer, at virksomheden fortsat er stærk. I Holtec Automatic, der rent geografisk er spredt over hele landet, er det vigtigt, at vi finder fælles fodslag såvel praktisk som kulturelt, siger Per William Hansen.

Fra seks til 80 ansatte
I 2003 blev Søren Jensen partner i Holtec Automatic, der siden da er vokset fra at have seks medarbejdere til samlet at beskæftige 80 i dag. Under Sørens ledelse har virksomheden gennem de seneste år konsolideret sin position på det danske marked og samtidig etableret en ny afdeling i Kroatien.

- For at sikre, at Holtec Automatic fortsætter sin udvikling og vækst, helliger jeg nu min tid til at udvikle forretningen strategisk, herunder udviklingen af vores produktion i Kroatien, hvor der er et kæmpe potentiale. Det er en fuldtidsopgave, og med ansættelsen af Per William Hansen som ny CEO frigiver vi ressourcer, så vi kan fokusere på udviklingsarbejdet, siger Søren Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112