23948sdkhjf

Uret tikker for Hesalight

Bøder til belysningsselskabets ledelse for nøl med nyt regnskab.
Hesalight har ikke handlet hurtigt nok på Erhvervsstyrelsen krav om et opdateret 2015-regnskab. Selskabets ledelse har derfor udsigt til bøder på op mod 3.000 kroner. Det skriver Børsen.

Ganske vist har Hesalight afleveret – og fået godkendt – en revideret udgave af regnskabet for 2014. Et opdateret 2015-regnskab mangler dog fortsat. Indtil videre har det altså udløst en straf til topcheferne, og det kan blive værre endnu.

- Hvis vi ikke har modtaget jeres årsrapport senest den 06-07-2016, vil vi uden yderligere varsel anmode skifteretten om at tvangsopløse virksomheden, står der i Erhvervsstyrelsens brev til Hesalight, som Børsen har fået aktindsigt i.

Hesalights administrerende direktør, Lars Nørholt, garanterer overfor avisen, at regnskabet bliver indleveret i den nærmeste fremtid.

I den opdaterede 2014-årsrapport var overskuddet dykket til under en tiendedel, mens egenkapitalen viste sig at være negativ med 24 millioner kroner. I det reviderede 2014-regnskab fremgår det også, at resultatforventningen til 2015 er begrænset på grund af den ændrede regnskabspraksis.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078