23948sdkhjf

EET i dobbeltopkøb

Den store distributør overtager selskaber i Norge og Finland.
EET Europarts køber den norske pro-AV distributør Lys & AV-Teknikk samt finske VisioStore, der har specialiseret sig inden for AV-teknologi.

Lys & AV-Teknikk blev grundlagt i 1992 af Finn Kvalheim. Virksomheden har gennem årene udviklet ekspertise inden for salg og design af Pro AV-produkter.

- Af strategiske årsager er det nødvendigt, at Lys & AV-Teknikk bliver en del af en større koncern, og jeg er utrolig glad for at have fundet den helt rigtige nye ejer af virksomheden, som vi har opbygget gennem mange år, udtaler en tilfreds Finn Kvalheim, CEO i Lys & AV-Teknikk.

Finner med kendt og innovative navne
VisioStore kundekreds består af IT-detailvirksomheder og AV-systemintegratorer, og produkterne sælges hovedsageligt til virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Virksomheden har distributionsaftaler med kendte AV-producenter og mærker, men også med andre innovative og nye AV brands.

Stopper ikke her
Købene er en del af den store distributørs ambitiøse vækststrategi, der tæller mere end 30 akkvisitioner over de sidste 20 år.

EET Europarts har i de senere år udviklet Pro AV & Digital Signage forretningen betragteligt, dels gennem organisk vækst og dels via opkøb. I dag er virksomheden en af de største skandinaviske pro AV & digital signage distributører.

- Vi fortsætter ekspansionsstrategien, og vi holder døren åben for nye virksomheder, der er interesseret i at blive en del af vores koncern. Vi har i øjeblikket kontakt med flere potentielle kandidater, siger CEO John Thomas, EET Group.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094