23948sdkhjf

DSE i arabisk samarbejde

Den midtjyske virksomhed er på vej ind i den Arabiske Golf-region indenfor lufthavnsløsninger.
DSE A/S Airport Solutions i Horsens øger sin internationale markedsindsats ved at gå ind på det arabiske marked indenfor lufthavnsløsninger. Derfor er DSE også, i samarbejde med arabiske Bayanat Airport Engineering and Suppliers samt svenske DHF Airport Systems AB, at finde på den kommende Passenger Terminal Expo 2008 messe, som finder sted i Abu Dhabi i de Forende Arabiske Emirater den 16.-18. november 2008.

DSE har for nyligt indgået en samarbejdsaftale med Bayanat Airport Engineering and Suppliers (BAES) i de Forende Arabiske Emirater, som er specialister indenfor lufthavnskontrol, bane- og terminalsystemer, og den førende aktør indenfor lufthavnssystemer i den Arabiske Golf-region.

- BAES har en enestående indsigt i lufthavne i den Arabiske Golf-region og arbejder tæt sammen de nationale myndigheder. Den indsigt og viden kan vi som leverandør til civile og militære lufthavne worldwide drage stor nytte af. Derudover vil vi med en lokal partner i regionen kunne yde lokal support på stedet, som en ekstra feature overfor kommende kunder, fortæller Søren Justesen administrerende direktør i DSE A/S.

I forbindelse med den forestående messe har DSE indledt et samarbejde med svenske DHF Airport Systems AB (DHF), som har specialiseret sig indenfor intelligent softwareløsninger for centraliseret overvågning, fejlfinding og alarmløsninger til lufthavne.

- DHF er en professionel aktør på markedet for lufthavnsløsninger, og via samarbejdet vil vi kunne supplere hinanden som totalleverandør af løsninger til regionens lufthavne og dermed få fodfæste på det arabiske marked, afslutter Søren Justesen.

Kilde: DSE A/S - http://www.dse.dk

Læs mere om: DSE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.471