23948sdkhjf

BR Electronics køber nyt forretningsben

Komponenteksperten foretager det første af – sandsynligvis – flere opkøb
BR Electronics overtager Nick Electronic. Det lille Greve-firmas mangeårige ejer, Jørgen Nicki Krag-Møller, er blevet 73 år og valgte derfor at takke ja, da købstilbuddet kom.

Overtagelsen skete officielt den 16. august 2016, og alt er flyttet til BR Electronics lokaler i Skovlunde. Nu går der så gang i en glidende overlevering, hvor Jørgen Krag-Møller hjælper til hen over nogle måneder.

- Nick Electronic kører videre som under den gamle ejer det næste halve til hele år, så det hele bliver kørt ordentligt sammen. Kunder vil opleve helt samme kontakt og service som hidtil, forsikrer BR Electronics indehaver, Nikolaj Valbak, til Electronic Supply.

Nyt forretningsben
For Nikolaj Valbak selv kan opkøbet også ses som et højdepunkt på en bemærkelsesværdig rejse. Han startede i sin tid som pakkedreng i BR Electronics, læste datalogi ved siden af arbejdet for så at købe firmaet for fem år siden. Siden har man arbejdet benhårdt på at skabe et solidt fundament, der har givet mulighed for at udvide forretningen. Og gårsdagens opkøb er en udvidelse i mere end en forstand.

For med opkøbet får BR Electronics et nyt, tredje forretningsben. Siden starten i 1982 har firmaet specialiseret sig i dels hard-to-find sourcing, dels lagerføring for kunder.

- Vi ville gerne udvide med agentursalg, så vi får nye muligheder for at vokse og gro. Vi har fat i alle kunderne i forvejen, så vi vil gerne kunne tilbyde nogle flere ting, siger Nikolaj Valbak og tilføjer, at der er mere på vej.

Er i kontakt med mulige opkøbsemner
Planen er nemlig, at den nytilkøbte agenturdel skal have større styrke. Det skal ske gennem flere opkøb.

- Mange firmaer branchen står foran generationskifte. Man kan tage det som en invitation, for selvom vi er i kontant med flere virksomheder, vil vi gerne i kontakt med endnu flere, siger ejeren.

Fremtidige opkøb kan også få indflydelse på, hvordan bemanding kommer til at se ud. BR Electronics tæller pt fem ansatte, og planen er at der løbende skal flere folk ind til at tage hånd om den nye agenturdel. Endnu er der dog ikke hyret folk specifikt til den opgave, og det er der ingen garanti for sker.

- I nogle af de andre firmaer, vi kommer til at overtage, kan der være medarbejdere involveret. Så vi overvejer, om vi selv skal ansætte eller vente, forklarer Nikolaj Valbak.

Første gang, at den brede offentlighed får mulighed for at møde det udvidede BR Electronics, bliver på E-16 i Odense den 6.-8. september.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11