23948sdkhjf

- Produktion i Kina er ikke os

Omsætning, overskud og medarbejdere. Der er kommet mere af det hele hos Invisio.
Ordrerne er blevet flere og flere hos Invisio Communications, hvis danske hovedkontor ligger i Hvidovre. Tendens sætter et klart aftryk i regnskabet for 1. halvår 2016.

Leverancer af kommunikations- udstyr til adskillige landets væbnede styrker har sendt omsætning op på 163 millioner svenske kroner, små 40 millioner mere end samme periode i 2015. Samtidig var overskuddet på 45,6 millioner svenske kroner næsten en fordobling.

Fremgangen smitter også af på antallet af ansatte. For et år siden var der 34. Nu har Invisio 47 medarbejdere. Det seneste halve år er der blandt andet blevet plads til flere i firmaets R&D-afdeling samt i salg og marketing.

- Der er en målsætning om en vækst i omsætningen på 20 procent om året i gennemsnit over en årrække. Det skyldes, at vi ser markedsmuligheder, der gør, at vi tror vi kan vokse, siger Lars Højgård Hansen, CEO i Invisio, til Electronic Supply.

- I takt med at vi kan overkomme det organisatorisk, vil vi fortsætte med at tage folk ind i forhold til de udviklingsprojekter og salgsmuligheder vi ser, tilføjer han.

- Produktion i Kina er ikke os
Da Invision har en forretningsmodel, hvor produktionen ligger eksternt, er firmaet også med til at opretteholde job flere steder, pointerer direktøren. Vel at mærke i Skandinavien.

- Produktion i Kina er ikke os, siger Lars Højgård Hansen og uddyber, at en del af Invisios produktion ligger hos underleverandører i Sverige af hensyn til nærhed og sikkerhed for kvalitet, som er en forudsætning for firmaets kunder og produkter.

Ved udgangen af juni havde Invisio opgaver til en værdi af 187,4 millioner svenske kroner i ordrebogen,
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078