23948sdkhjf

Fransk aftale til Fredensborg-firma

Iværksættervirksomheden DeltaM2M indgår aftale med stabile franskmænd
Datakommunikationsfirmaet DeltaM2M i Fredensborg har underskrevet en distributionsaftale med Etic Telecom, som har base i Greenoble, Frankrig.

Aftalen gør Fredensborg-firmaet til
Fakta: DeltaM2M
DeltaM2M er specialiseret i Internet-of-Things og Machine-To-Machine (M2M)-løsninger som omfatter modems, routere og antenner til forskellige formål.

På tre år er det lykkedes den lille iværksættervirksomhed at indgå samarbejdsaftaler med nogle af verdens førende producenter. DeltaM2Ms kunder omfatter politiet, kommuner, forsyningsselskaber og en række større danske industrivirksomheder.

DeltaM2M ApS ejes af Torben Astrup Deleuran, som har arbejdet med M2M-kommunikation siden 2007.
dansk distributør af det franske firmas produkter i Danmark. Etic Telecom har udviklet og leveret industrielle løsninger til kommunikation mellem maskiner siden 1985.

- Inden for de industrielle løsninger
er produkter af høj kvalitet en afgørende faktor, siger DeltaM2Ms grundlægger og direktør, Torben Astrup Deleuran.

- Etic Telecom har opbygget et solidt renomé for at fremstille driftsstabile innovative produkter og det er netop dét, som mange af vores kunder efterspørger, tilføjer han.

De første løsninger er allerede installeret, og kunderne er meget tilfredse med funktionalitet og stabilitet, som de får med produkterne fra Etic Telecom.



.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094