23948sdkhjf

Homatic Engineerings nye forretning er kommet ud af prototypestadiet

Specialisterne er rykket ud af projekt- og konsulenthusets kontorer i Østjylland
Tidligere trak Homatic Engineering alle opgaver hjem, og løste dem som kundens eksterne projekt- og udviklingsafdeling. Produktudvikling, -vedligeholdelse og -godkendelse blev klaret i lokalerne i Vitten nær Hinnerup.

Forretningsområderne er stadig de samme, men nu sender projekt- og udviklingshuset specialister ud for at løse opgaverne hos og med kunden som del af en ny konsulentforretning.

Konceptet har været afprøvet et års tid med succes, da mange ifølge Homatic Engineering gerne vil løse opgaverne i eget hus.

- Nu er det ikke længere i prototypestadiet men er blevet implementeret. Det har taget noget tid at fintune det, men vi har fundet opskriften nu, siger Homatic Engineerings direktør, Thorvald Horup, til Electronic Supply.

Forlængelse ligger i kortene
En række kunder har allerede benyttet sig af konsulentforretningen. Blandt dem er Tunstall, som udvikler og leverer løsninger til sikring og kommunikation indenfor sundheds- og omsorgsområdet.

- Da vi fik brug for en specialist, kontaktede jeg dem og forklarede, hvad vi havde behov for. Via vores dialog fandt Homatic en konsulent med de fornødne kompetencer, fortæller Sune Pedersen, R&D manager hos Tunstall.

Tunstall har for øjeblikket en konsulent fra Homatic Engineering tilknyttet virksomheden i Stilling. Når aftalen udløber, forventer man, at aftalen forlænges.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065