23948sdkhjf

Saab Danmark holder lidt igen – klar til at hyre en håndfuld om året

Høje vækstmål kræver flere folk til udvikling af højteknologiske kommunikationssystemer i Sønderborg
Omsætningen er fordoblet siden 2012 hos Saab Danmark i Sønderborg, og staben er vokset fra 50 til 80 ansatte. I 2020 skal præstationen gentages og omsætning igen være fordoblet, lyder det ambitiøst. Vækstmålet er dog mere begrænset på mandskabssiden.

- Der vil selvfølgelig fortsat være behov for ansættelser, men ikke i samme hastighed. Der kommer ikke 80 yderligere til, men jeg kan sagtens se, at der kommer en 15-20 stykker mere over de næste fire år - så altså en håndfuld om året, siger administrerende direktør Heino Lundgren til Computerworld.dk.

Ser på tre profiler
Saab Danmark udvikler integrerede kommunikationssystemer, som kan integrere radio, satellitsystemer og mobiltelefon. Profilerne firmaet har ansat og vil gå efter i fremtiden kan derfor inddeles i tre typer til de forskellige opgaver, forklarer direktøren: Design- og it-ingeniører, softwareudviklere og softwarearkitekter samt projektledere og teknikere.

Fremtidige ansættelser er der også godt med plads til i Saab Danmarks nyligt indviede 3.300 kvadratmeter domicil i Sønderborg.

Original artikel: http://www.computerworld.dk/art/237838/s...


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11