23948sdkhjf

Nordjysk vækstsucces opruster

Trackunit har som en del af en strategisk oprustning af direktionen ansat Henrik Skovsby som ny chief financial officer
Teknologivirksomheden Trackunit i Pandrup har oplevet markant vækst - seneste regnskab viset en fremgang i bruttofortjenesten fra 44,1 til 75,6 millioner kroner. Udviklingen fordrer nu en tilføjelse af en ny profil på Chief Financial Officer-posten i form af Henrik Skovsby.

- Jeg er stolt af, og føler mig privilegeret over at tiltræde som CFO i en international virksomhed som Trackunit, der har oplevet så markant vækst de seneste år, og som er en virksomhed, hvori jeg ser et kæmpe potentiale, udtaler Henrik Skovsby, som ser spændende muligheder i at kombinere sine faglige kompetencer og erfaringer fra softwareindustrien hos firmaet.

Han kommer fra en stilling som CFO hos Silkeborg Data, hvor han har haft en central rolle i den strategiske udvikling af selskabet. Henrik har 17 års erfaring som CFO, heriblandt otte år hos Stofa, hvor han desuden fungerede som administrerende vicedirektør i fem år.

- Det glæder mig at byde Henrik velkommen til Trackunit. Han har en stærk finansiel baggrund, og bringer omfattende CFO-erfaring med sig fra softwareindustrien, hvor han har et indgående kendskab med at arbejde i kapitalfondsejede virksomheder. Jeg er overbevist om, at Henrik bliver en vigtig del af videreudviklingen af Trackunit’s kommercielle position i fremtiden, fortæller Jørgen Raguse, CEO Trackunit.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109