23948sdkhjf

Blue Ocean Robotics napper endnu et land

Robotleverandøren har fået ny salgspartner i De Forenede Arabiske Emirater.
Blue Ocean Robotics kunne i sidste uge offentliggøre et partnerskab i Nordirland, og nu er man klar til at annoncere den anden salgspartner på kun én uge.

Den fynske robotkomet er nu klar til at udvide sin markedsposition i de Forenede Arabiske Emirater med offentliggørelsen af Qiwi Technologies som ny salgspartner. Partnerskabet betyder, at Blue Ocean Robotics nu kan levere nye robotteknologier til uddannelsessektoren i de Forenede Arabiske Emirater gennem Qiwi Technologies.

- Blue Ocean Robotics har store ambitioner, som kræver, at vi bevæger os uden for Danmarks grænser og åbner op for muligheder i hele verden. Derfor er vores nye salgspartner, Qiwi Technologies, af stor betydning for Blue Ocean Robotics, da vi nu kan udvide vores markedsposition i de Forenede Arabiske Emirater, udtaler Claus Risager, Rune K. Larsen & John Erland Østergaard, partnere og Co-CEO’s i Blue Ocean Robotics.

Lilac Schonberg, CEO hos Qiwi Technologies, tilføjer:

- Robotter er et fascinerende område. Fra begyndelsen af tid søgte mennesket løsninger til at opfylde forskellige behov og en forbedret livskvalitet. Med robotteknologi er intet umuligt, og seneste fremskridt i software og hardware betyder nutidens drømme er morgendagens virkelighed.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078