23948sdkhjf

GPV investerer igen i Danmark

Elektronikproducenten GPV tager endnu et skridt i sin store vækstplan. En ny komplet SMT-linje er på vej til elektronikfabrikken i Aars.

SMT-linjen bliver helt unik og - ifølge GPV - som den eneste i Danmark blandt andet med in-line 3D AOI. Linjen supplerer en lignende investering fra 2014, hvor GPV også installerede en ny SMT-linje på i Aars. Hermed råder fabrikken nu over to nye, indbyrdes kompatible SMT-linjer. Ligesom i 2014 er leverandøren igen Core-EMT.

- I 2014 blev det hele sat op på to en halv dag. Vi har fået så meget ud af det, at vi valgte at arbejde videre med Core-EMT, siger Bo Lybæk, CEO i GPV, til Electronic Supply og tilføjer, at der ligesom i 2014 er tale om en Yamaha, men at den nye udgave kan noget mere.

- Efter de efterretninger, jeg har, er det den eneste linje som kan det, den kan. Det er virkelig top technology, vi køber.

Forfølger vækststrategien
Tiltaget i Aars er det seneste skridt i eksekvering af den vækstplan, GPV arbejder helt skarpt efter.

- Investeringen er det seneste element i rækken af investeringer, der skal understøtte vores vækststrategi. Dette skridt følger naturligt efter at vi i 2014 tog vores nye fabrik i Bangkok, Thailand i brug og tidligere i år annoncerede, at vi vil åbne egen produktion i Mexico. Den nye fabrik i Guadalajara, Mexico forventer vi at åbne så de første leverancer finder sted i Q1 2017, udtaler bo Lybæk.

Han påpeger endvidere vigtigheden af løbende at investere og forny maskinparken for, at fastholde konkurrencedygtig produktion i Danmark. For topmoderne teknologi er en forudsætning, hvis GPV skal være med til at sikre dansk elektronikkompetence og SMT-kapacitet på top niveau.

- Vi sætter os nogle høje mål. Men jeg er overbevist om, at hvis vi stiler højt, kan vi blive endnu bedre. Det kræver udstyr der understøtter det.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078