23948sdkhjf

Flere folk hos DMT

Elektronikfirmaet har fået en fjerdedel flere medarbejdere de seneste måneder
DMTonline i Sæby har travlt. Firmaet, der arbejder med radiokommunikation og kabelkonfektion, er netop flyttet ind i et nyt hovedsæde i Sæby.

Her er små 500 kvadratmeter byttet ud med 1.700 nybyggede kvadratmeter. Det giver både plads til at eksponere firmaet bedre for kunder og kontakter samt ekspandere. Og ekspansion har der allerede været på mandskabssiden.

Over de seneste måneder er der hyret tre nye medarbejdere ind, så DMTonline nu har 14 ansatte.

De tre nye
Den 1. juli 2016 startede Jan Larsen, 51, hos DMTonline som projektkoordinator for værksted, service, nye installationer, salg samt andre tekniske relaterede opgaver i huset såvel som ude ved kunderne. Jan kommer fra et tidligere job som projektkoordinator hos Martin i Frederikshavn, hvor han har arbejdet i godt 24 år.

Dorthea Hesselvig, 46, startede den 4. juli 2016 hos som produktionsansvarlig hos DMTonline. Hun har ansvar for produktion, lodning og montage, dokumentation og kvalitetskontrol. Dorthea kommer fra en lignende stilling som kvalitetskoordinator hos Martin i Frederikshavn, hvor hun blandt andet også har arbejdet 10 år i montagen og 6 år på lageret.

Seneste - pr. 8 august . er Gitte Elisabeth Berg, 35, kommet til som kommunikationsmedarbejder. Gitte har tidligere været beskæftiget inden for materielbranchen som marketingsansvarlig. Hos DMTonline skal hun blandt andet koordinere og producere marketing- og kommunikationsmateriale for nye markeder i ind- og udland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094