23948sdkhjf

Hans Følsgaards flytter elektronik til dansk søsterselskab

Fire medarbejdere tager turen med fra Køge til Smørum
Hans Følsgaard i Køge overdrager ansvaret for sine elektronikprodukter til Chemo Electric i Smørum.

- Både Hans Følsgaard A/S og Chemo Electric er datterselskaber under Addtech koncernen. Selv om virksomhederne i praksis opererer autonomt, så giver koncernstrukturen en mulighed for gensidigt at hjælpe de respektive virksomheder under den samme paraply. Det var derfor naturligt at flytte elektronikprodukterne og de tilhørende producenter over til Chemo Electric, der i forvejen har et betydeligt salg til elektronikkunderne i Danmark, siger Jørgen Stenberg, administrerende direktør for Hans Følsgaard..

Fire medarbejdere flytter også med fra
De berørte produkter:
• PTR printklemmer og testpinde
• ECC kondensatorer.
• Schurter filtre mm
• JST connectorer
• Hartmann kodeomskiftere
• Conec sub D connectorer mm
• Marquardt miniature afbrydere
• Adels stik og klemmer

Hans Følsgaard til Chemo Electric, når aktiviteterne flytter den 1. oktober 2016, oplyser Helle Aaker, kommunikationsansvarlig ved Hans Følsgaard, til Electronic Supply.

Chemo Electric havde ni ansatte seneste regnskabsår, mens Hans Følsgaard havde 63.

Elektronikken vokser ikke nok
De seneste år har Hans Følsgaard, som er distributør af industrielle komponenter, haft stor vækst. Sidste regnskabsår var omsætningen over 400 millioner kroner i de otte forretningsområder. Især energiforsyning, fiberoptisk kommunikation og automation tegner sig for den største vækst.

- En mindre del af omsætningen er elektronikkomponenter, og da elektronikken ikke har haft de samme væksttal som de mange andre områder hos Følsgaard, så har vi valgt at tænke en smule anderledes. For at give elektronikprodukterne den bedste mulighed for fremtidig udvikling, har vi valgt at flytte ansvaret for produkterne over til Chemo Electric, fortæller Jørgen Stenberg.

Hans Følsgaard håber dermed at være bedre klædt på til vækst samt få bedre muligheder for at fortsætte udviklingen af egne industri- og forsyningsprodukter, der understøtter de producenter, virksomheden har arbejdet samme med i årtier.

- Vi har haft stor succes med vores rolle som teknikpartner, og det har ført til udviklingen af en lang række højt specialiserede løsninger til såvel industrien som infrastrukturen. Det er ofte sket med en tilpasning af produkterne på tværs af vores forretningsområder, forklarer Jørgen Stenberg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141