23948sdkhjf

HP Elektronik-Montage fokuserer sig til millionløft

Efter et års oprydning er der kommet balance - og plus - i regnskabet hos den sjællandske underleverandør
HP Elektronik-Montage i Ballerup har vendt et større underskud til solide sorte tal.

Michael Ravn, firmaets daglige leder og medejer, er ikke i tvivl om, hvordan det er lykkedes at skabe fremgangen på to millioner på bundlinjen. Der er ikke tale om hokus pokus eller held, men fokus.

- Vi har fået nogle hestekræfter i butikken, der ved, hvordan den skal drives. Så har vi fået fokus på kunderne i større grad og på os selv. Vi har sat et spejl op og set, hvad vi kan gøre bedre, siger Michael Ravn til Electronic Supply, og fremhæver et større arbejde med kvalitet og sporbarhed, som fx kommer til udtryk i en fornyet ISO 9001-certificering.

- Vores rygte er ikke blevet bedre
Med andre ord er der kommet styr på salgsorganisationen og firmaets ageren i markedet generelt. Ifølge Michael Ravn handler det om at levere elektronik og yde en service, kunderne er tjent med. For når man laver tingene ordentligt, bliver der også mere at lave:

- Vores rygte er ikke blevet bedre. HP Elektronik-Montage har altid været kendt som en god og seriøs partner, siger han og forklarer, at det har trukket flere kunder til i det seneste regnskabsår. Men fortidens skygge har også kostet:

- Som helhed har der været vækst. Så selvom vi har mistet en forholdsvis stor kunde, har vi balanceret det ud, så tingene bliver positive, siger Michael Ravn.

Derfor er det afgørende at holde fast. For arbejdet er ikke slut:

- Vi skal konsolidere vores forretning og have endnu mere styr på vores processer. Det vil forhåbentligvis give et tilsvarende overskud, siger Michael Ravn om det kommende regnskabsår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156