23948sdkhjf

DMTonline vil doble op – igen

På fem år har DMTonline i Sæby mere end fordoblet væksten. De næste fem år er målet en gentagelse

Der er gjort plads til vækst og flere ansatte hos DMTonline i Sæby. Firmaet, der arbejder med kabelkonfektion og radiokommunikation, flyttede i juni ind et 1.700 m2 stort nybygget domicil med kontor, produktion og lagerplads på Kjeldgaardsvej i Sæby.

Flytningen kommer efter et halvt årti, hvor væksten er fordoblet og antallet af medarbejdere vokset til 12. Den bedrift skal gentages. Over de næste fem år vil virksomheden fordoble væksten og stige til 20-25 ansatte.

DMTonline leverer alt inden for radiokommunikationsudstyr, antenner, stik og kabelkonfektionering. Kunderne spænder lige fra forsvaret, efterretningstjenester og politi til offshore, den maritime branche, vindmølleindustrien, industri og landbrug.

Ny tilgang til kunderne

På salgssiden er 80 procent danske kunder, mens 20 procent går til eksport. Der er kunder over hele Europa, men Sverige og Norge står for broderparten.

Selvom de lave oliepriser også betyder noget for DMTonlines kunder i fx vindmøllebranchen og det maritime har den danske virksomhed altså lykkedes med at doble op på fem år og lande et resultat på godt to mio. kr. sidste år.

- Vi arbejder hele tiden med at optimere vores produktsortiment og har flere spændende ting i støbeskeen på produktsiden. Kunderne finder os typisk selv via vores hjemmeside, men vi ønsker fremover at arbejde mere strategisk med vores kommunikation og være mere proaktiv i vores indsats overfor kunderne, forklarer John Sørensen fra Sæby-firmaet

En hjælpende hånd giver nye perspektiver 
Som én blandt 30 af de mest perspektivrige små og mellemstore virksomheder med maritime aktiviteter i Nordjylland har DMTonline været med i Det Maritime Vækstprogram. Via programmet har virksomheden fået hjælp til en vækstplan og klargjort sig til den ISO 9001 kvalitetscertificering, som de netop har fået godkendt af Det Norske Veritas.

- Vores store kunder så meget gerne, at vi fik ISO-certificeringen, som vi nu har fået i hus, siger Solveig Sørensen, der ejer DMTonline, og uddyber, at certificeringen har styrket de interne processer, som også skal være med til at bane vejen for det nye vækstmål.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08