23948sdkhjf

DSE etablerer ny forretningsdivision

Teknologivirksomheden DSE A/S i Horsens har som led i sin vækststrategi oprettet en ny forretningsdivision.
Den nye division får navnet Global Product Division (GPD) og dækker forretningsområderne biomasse og laktråd. De to produktområder har tidligere været en del af DSE Test Technology Divisionen.

Udnævnt som divisionschef for den nye forretningsenhed er Jørgen Kjærsgaard, som netop har fejret 10 års jubilæum i DSE. Jørgen har været en af de drivende kræfter bag DSE Testdivisionens salgssucces – især på eksportmarkederne.

Øget fokus skal sikre fortsat succes på eksportmarkederne
Formålet med etableringen af den nye division er at øge fokus på biomasse og laktråd og dermed sikre en fortsat succes på disse eksportmarkeder samt videreudvikling af produkterne indenfor disse to markedssegmenter.

- For laktråd er vi ved at have et helt nyt produkt - TD5 – klar til salg. Et produkt som vi og vores kunder forventer os rigtig meget af, og som er en videreudvikling af vores nuværende Tangent Delta produktportefølje, fortæller Jørgen Kjærsgaard.

- Indenfor biomasse er der er i øjeblikket stor fokus på CO2 neutrale energikilder, ikke blot i Danmark, men i hele Europa, hvor der er stor interesse for etablering af kraftværker baseret på biomasse. Danmark har været pionerer på dette område, hvor DSE har leveret fugtmålingsudstyr til de danske værker. Vi ser gode muligheder for at afsætte vores fugtmålesystemer på mange af de nye eksportmarkeder, afslutter Jørgen Kjærsgaard.

Synergi mellem DSE’s forretningsområder
Samtidig med etableringen af den nye division er Peder Lomborg, ved siden af sin stilling som divisionschef for Testdivisionen, udnævnt til Vice Director for Business Development. En stilling som skal være med til at udnytte synergierne i DSE’s tre forretninger (Air Solutions, Test Solutions og Global Product Solutions) med henblik på yderligere vækst.

- Vi tror på, at den nye organisationsstruktur vil være med til at løfte DSE yderligere på eksportmarkederne og dermed bidrage til vores fortsatte vækst, afslutter Peder Lomborg.

Kilde: DSE A/S - http://www.dse.dk

Læs mere om: DSE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079