23948sdkhjf

Installationskoncern ud med rekordresultat

Bravida Danmark leverede i 2008 sit hidtil bedste resultat med et overskud på 64,7 mio. kr.
2008 blev et jubelår for installations- og servicevirksomheden, der formåede at sætte regnskabsrekord på både omsætning og indtjening.

Trods finanskrisen slog omsætningen fuldt igennem i årets sidste måneder og steg i alt med 2 % til 1,629 mia. kr. sammenlignet med 2007. Bundlinjen voksede med knap 6 mio. kr. til 54,4 mio. kr.:

- 2008-resultatet fra Bravida Danmark står i nogen kontrast til den nuværende globale finanskrise og deraf følgende afmatning i efterspørgslen knap fire måneder inde i det nye år. En situation, som heller ikke Bravida slipper for at møde med løbende tilpasninger og effektiviseringer i organisationen, lyder det fra administrerende direktør Bent Andersen.

Ordrebeholdningen lå ved årets udgang højere end på samme tid sidste i 2007, men som følge af den nuværende afmatning inden for byggebranchen, forventer direktøren i 2009 en mere moderat udvikling i såvel omsætning som resultat.

Bravida Danmark beskægtiger flere end 1.800 medarbejdere fordelt på 24 byer landet over. Selskabet er del af svenske Bravida Installation & Service AB, som ejes af investeringsfonden Triton.

Kilde: Bravida Danmark A/S - http://www.bravida.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062