23948sdkhjf

Athena optimerer driften

For at tilpasse sig det aktuelle erhvervsmæssige miljø, har Athena de seneste måneder udarbejdet og implementeret en omfattende optimeringsplan.
Planen medfører årlige besparelser på over 8 mio. kr., som primært er hentet via reduktion af medarbejderantallet.

- Athena's primære forretningsområde - it-outsourcing og hosting, har igennem krisen oplevet en fornuftig vækst, hvorimod områderne for it til byggebranchen samt traditionelle it-løsninger har været ramt af finanskrisen. Vi har tilpasset organisationen således, at vi i det kommende regnskabsår kan få en tilfredsstillende driftsindtjening, udtaler administrerende direktør Peter Kroul.

Athena fik i regnskabsårets første ni måneder en omsætning på 59,4 mio. kr. med en bruttofortjeneste på 42,9 mio. kr. EBITDA-resultatet blev 3,3 mio. kr., og resultatet efter skat blev på -2,3 mio. kr. Forventningen til årets resultat nedjusteres fra et tidligere udmeldt EBITDA-resultat på 6-8 mio. kr. til 4-6 mio. kr.

- Vi vil fokusere endnu kraftigere på it-outsourcing og hosting i det kommende år. Netop finanskrisen har fået mange firmaer til at overveje outsourcing af it-driften som en mulig besparelse og optimering af driften, og her har Athena nogle rigtig gode produkter og ydelser, siger Peter Kroul.

Athena's it-outsourcing og hosting forretning er i indeværende regnskabsår vokset næsten 20 %.

Kilde: First North

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125