23948sdkhjf

RTX siger farvel til direktør efter nyt underskud

Underskuddet steg hos RTX Telecom i første halvår. Direktør Tage Rasmussen fratræder med udgangen af maj.
I andet kvartal af regnskabsåret 2008/2009 havde RTX Telecom en nettoomsætning for de fortsættende aktiviteter på 57,8 mio. kr. mod 57,0 mio. kr. i samme periode sidste år. I regnskabsårets første seks måneder udgjorde nettoomsætningen 110,9 mio. kr. mod 108,7 mio. kr. i samme periode sidste år.

Resultatet af den primære drift endte i andet kvartal på -6,5 mio. kr. mod -5,0 mio. kr. i 2007/2008. I regnskabsårets første seks måneder udgjorde EBIT -19,8 mio. kr. mod -16,0 mio. kr. i samme periode sidste år.

På den baggrund har RTX Telecom valgt at fastholde omsætnings- og indtjeningsforventningerne for regnskabsåret som helhed. Nettoomsætningen for de fortsættende aktiviteter forventes at udgøre 200-230 mio. kr., og der forventes et resultat af primær drift på omkring -30 mio. kr.

Samtidig med regnskabet meddelte RTX Telecom, at man har truffet aftale med administrerende direktør Tage Rasmussen om fratrædelse med udgangen af maj.

- Bestyrelsen har vurderet, at tidspunktet er kommet, hvor nye kræfter skal til for at bringe RTX Telecom videre for at realisere selskabets potentiale. Selskabet vil derfor initiere en søgeproces for at finde en ny administrerende direktør, skriver RTX Telecom i sit kvartalsregnskab.

Indtil den nye direktør bliver fundet vil bestyrelsens nuværende næstformand, Jesper Mailing, der tidligere har været direktør for GN ReSound, overtage posten som administrerende direktør i RTX.

- Jesper Mailind har en bred erfaring fra ledelse af virksomheder med teknologibaggrund og innovation, ligesom han har solid baggrund i såvel turnaround ledelse som ledelse af virksomheder med et globalt marked, skriver RTX.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109