23948sdkhjf

Ingen ny RTX-direktør foreløbig

Bestyrelsen hos den nordjyske telekom-virksomheden har sat en deadline ved udgangen af 2009 i jagten på en ny administrerende direktør.
Selv om RTX Telecom for nylig valgte at afskedige administrerende direktør Tage Rasmussen skal man ikke forvente, at en afløser er på plads foreløbig. Ifølge bestyrelsesformand Mogens Elsberg har bestyrelsen sat som mål at have en afløser klar inden udgangen af 2009. Det skriver Computerworld.

Om baggrunden for direktørskiftet oplyser Mogens Elsberg, at man i bestyrelsen har vurderet, at det var muligt at finde en bedre profil end Tage Rasmussen. Den nye direktør skal i første omgang videreføre den turn around proces, som RTX Telecom har været inde i de seneste år, og det skal blandt andet ske ved at arbejde med en strategi, som virksomhedens bestyrelse for øjeblikket er ved at udtænke.

- Vi arbejder med en strategi på det overordnede niveau, og så skal den ny direktør ind og operationalisere den, og så vil vi melde ud, hvordan vi fokuserer virksomheden. Det er foreløbig på det høje plan, vi arbejder, og ikke nede på det detaljerede niveau, siger Mogens Elsberg til Computerworld.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093