23948sdkhjf

Kinesisk samarbejde giver vækst hos Metalwo

De seneste fire år har Hasselager-virksomheden samarbejdet med en kinesisk producent – det har styrket den danske underleverandør.
Den østjyske producent af folietastaturer, overlays, frontpaneler, kabinetter, aluminiumsprofiler, industri- og folieskilte tog den strategiske beslutning om samarbejdet med den kinesiske producent i Shenzen for at styrke sin position på markedet og udvide produktsortimentet. I dag er direktør Nikolaj Berg ikke i tvivl om, at samarbejdet har haft betydning for væksten hos Metalwo. Det skriver Børsen.

- Ved at samarbejde med os handler man stadig med en dansk leverandør. Det gælder trimning, udvikling og eventuel prøveproduktion af produktet, opfølgning under produktion samt levering af de færdige varer. Er der problemer undervejs eller i værste fald reklamationer, så har man Metalwo at holde sig til. Vi følger hele tiden op med daglige kontakter og hyppige rejser til Kina, siger Nikolaj Berg til Børsen.

Han afviser dog, at strategien betyder, at produktionen i Hasselager skal drosles ned. Tværtimod betyder samarbejdet, at Hasselager-afdelingen bliver automatiseret og udviklet, så man kan varetage de komplicerede opgaver, der ikke sendes til Kina. Blandt andet produceres alle metaldele i Hasselager, fordi maskinparken og know-how er bedre her end i Kina. Produktdesign og tegninger er også opgaver, som fastholdes i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08