23948sdkhjf

Danish Aerotech modtager endnu en pris for F-16 leverancer

Danish Aerotech A/S har for tredje år i træk modtaget den fornemme Supplier Excellence Award from Raytheon Space and Airborne Systems i USA.
Raytheon er en af verdens største virksomheder indenfor forsvarsindustrien, med 73.000 ansatte og en omsætning på mere end 23 mia. dollars. Raytheon Space and Airborne Systems' Jack Baikie, Vice President, Supply Chain Management, og Robert Lindeman, Vice President, Mission Assurance, sagde ved tildelingen af dette års pris:

- Hos SAS bestræber vi os på at levere de bedst mulige løsninger for at støtte vores kunders missions-succes, og vi forventer den same standard of excelence fra vores leverandører. Danish Aerotech har levet op til vores forventninger ved at opretholde de højeste standarder inden for kvalitet, leveringstid og kundetilfredshed, når det gælder support af det kritiske SAS-program. Som et resultat heraf er vi glade for at anerkende jer med denne prestigefulde pris for jeres fremragende indsats i 2008.

Ifølge administrerende direktør Søren E. Petersen er kvalitet, leveringsevne og kundetilfredshed en mærkesag for Danish Aerotech, og priserne fra Raytheon viser, at indsatsen er lykkedes.

Samarbejdet mellem Danish Aerotech og Raytheon startede allerede i 1994, hvor kontrakten på produktion af strømforsyninger til F-16 kampflyenes avancerede computersystemer blev indgået. Kontrakten er i de forløbne år til stadighed blevet fornyet således, at Danish Aerotech nu har leveret mere end 1.650 sæt F-16 strømforsyninger til Raytheon.

Danish Aerotech producerer mekaniske, elektriske og elektroniske komponenter og systemer til fly og helikoptere, herunder F-16, AWACS, EH-101, Lynx og S-61/SeaKing, og udfører vedligeholdelse på blandt andet T-17 fly samt AMRAAM og Sidewinder missiler.

Kilde: Danish Aerotech - http://www.aerotech.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082