23948sdkhjf

Bosch Security Systems indgår samarbejde med Ernitec

Ernitec er blevet udpeget som specialiseret distributør af hele sortimentet af videoovervågnings-produkter fra Bosch Security Systems.
Aftalen omfatter hele sortimentet af videoovervågnings-produkter fra Bosch Security Systems og betyder endvidere, at Ernitec bliver support- og kompetencecenter for Bosch i Danmark med speciale i Bosch videoovervågnings-produkter.

Ernitec leverer i dag videoudstyr til både små og store løsninger, fra meget simple overvågningsopgaver med kun få kameraer til kæmpe installationer med komplekse netværkskameraer, alarmer, automatik, digital video optagelse og kontrolcentre.

Forventer øget tilfredshed
- Vi glæder os til at se effekten af dette samarbejde på det danske marked og forventer, at det vil øge tilfredsheden for vores kunder, siger Henrik Otterstedt, vice president sales Europe North i Bosch Security Systems.

Henrik Falshøj vice president sales i Ernitec udtaler:

- Bosch’ produkter til videoovervågning er anerkendte for god kvalitet, hvorfor de passer godt ind sammen med vores øvrige produktprogram. Forhandling af Bosch-produkter giver os muligheden for at levere et endnu bredere sortiment og endnu bedre løsninger på slutkundernes behov for videoovervågning. Såvel vore egne medarbejdere som nye og eksisterende kunder vil få træning og dokumentation i Bosch-produkter til videoovervågning, så vi sikrer slutkunderne de bedst mulige løsninger og giver Bosch den bedst mulige repræsentation i markedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08