23948sdkhjf

Stærkt 2009-resultat fra Gaia Solar

Gaia Solar kan fremlægge et stærkt regnskab for 2009, med en omsætningsstigning indenfor kerneområdet på mere end 200 %.
Mens bygge- og anlægssektoren i Danmark gisper efter vejret, kan Gaia Solar fremlægge et 2009-regnskab med kraftig vækst i kerneomsætning, beskæftigelse samt positiv bundlinje. Administrerende direktør Michael Stadi udtaler:

- På trods af et rædselsfuldt Q1 i 2009, hvor gamle forretningsområder i Fjernøsten og geografiske markeder som Island fuldstændig forsvandt fra den ene dag til den anden, har vi formået at vokse vores kerneområde med mere end 200 %, så den samlede omsætning for 2009 er op med mere end 25 % i forhold til 2008.

Prestige-projekter i 2009
På Gaia Solars kerneområde gælder det design, fremstilling og installering af komplette bygningsintegrerede solcelleanlæg.

For cleantech-selskabet med egenproduktion i Hvidovre, har året budt på en række af arkitektoniske og nyskabende reference-projekter.
  • Copenhagen Towers i Ørestaden er Nordeuropas største bygningsintegrerede solcelleanlæg. Projektet vandt Byggesocietetets byggepris ”Det gyldne søm”.
  • For høreapparatvirksomheden Widex har Gaia Solar i 2009 designet et meget spektakulært solcelleanlæg til deres nye domicil i Vassingerød.
  • Gaia Solar stod også som designer, producent og installatør af solcelleanlægget i det højt profilerede VKR Holding projekt ”Bolig for Livet” i Lystrup
  • Med Københavns Universitets Green Lighthouse vandt man prisen for Danmarks første offentlige CO2-neutrale byggeri.
  • Endelig har Gaia Solar i 2009 assisteret DSB med at anvende solceller i deres satsning på at transformere Avedøre og Sjælør St. til de første CO2 neutrale S-togs stationer i Danmark

Oprustning og opbygning af nye forretningsområder
Udover referenceprojekterne har selskabet brugt 2009 til oprustning indenfor innovation samt opbygning af to helt nye forretningsområder. En strategisk satsning og investering som virksomheden først forventer at ville materialisere sig fuldt ud i 2010 og 2011.

Ambitionerne for 2010 omfatter yderligere vækst i omsætning, indtjening og beskæftigelse. Gaia Solar omsætter årligt for et tocifret millionbeløb og beskæftiger p.t. ca. 20 fuldtidsansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078