23948sdkhjf

Ascom går målrettet efter nordisk vækst

Ascom samler sine selskaber i Norden i en fælles nordisk organisation.
Ascom, som er leverandør af trådløse kommunikationsløsninger til blandt andet sygehuse og plejesektoren, har samlet de fire nordiske lande i en fælles nordisk organisation.

Sammenlægningen gør det muligt at harmonisere mange arbejdsprocesser og strømline softwareudviklingen på tværs af de fire lande, hvilket giver en lang række effektivitetsgevinster.

Danskere i centrale stillinger
I spidsen for den nye organisation står 48-årige Aage Rask Andersen. Han har mere end 20 års erfaring med salg i Norden for store internationale koncerner, senest som VP Sales i Lionbridge Technologies.

To danskere er centralt placeret i den nye nordiske direktion: Jaap Bootsman, som er nordisk servicedirektør og Maj Britt Madsen, som er nordisk marketingdirektør.

Målet med den nye organisation er at geare Ascom Nordic til vækst. Med den fælles nordiske organisation i ryggen kan Ascom skrue op for softwareudviklingen og dermed sætte målrettet ind over for blandt andet den offentlige sektor, hvor der er et stort vækstpotentiale.

Forventer høj vækst
Ascom har i forvejen en solid position i den offentlige sektor i Norden, hvor mange sygehuse og institutioner anvender virksomhedens trådløse kommunikationsløsninger til håndtering af blandt andet patientkald og alarmer i forbindelse med fx personsikring og hjertestop. Ved at styrke softwareudviklingen forventer Ascom at kunne udbygge denne position yderligere.

- Vores omsætning ligger i dag på omkring 205 mio. kr., og ambitionen er en høj vækst ved egen kraft over de næste tre år. Derfor sætter vi nu massivt ind med softwareudvikling, så kunderne får endnu mere nytte af vores løsninger, siger Aage Rask Andersen, administrerende direktør i Ascom Nordic.

- Netop i Norden er der en stor villighed i den offentlige sektor til at anvende software til at forbedre og effektivisere mange arbejdsopgaver. I takt med at der bliver flere ældre, er det vigtigt at udnytte ressourcerne optimalt blandt andet ved at holde de ældre i eget hjem længere, og derfor ser vi fx en stor interesse for løsninger til remote diagnosticering og sikkerhedsudstyr. Det er et stort, spændende marked for Ascom, uddyber han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063