23948sdkhjf

Endelig overskud hos RTX

Specielt divisionen RTX Products har mærket fremgang i andet kvartal, og for første gang i årevis fik koncernen sorte tal på bundlinjen.
Nu begynder RTX Telecom for alvor at profitere af den turnaround-proces, koncernen har været igennem de seneste år. I andet kvartal 2009/2010 nåede Nørresundby-virksomheden en nettoomsætning på 61,6 mio. kr., hvilket svarer til en fremgang på 3,8 mio. kr. sammenlignet med året før.

Resultat af primær drift (EBIT) udgør 1,0 mio. kr. mod -6,5 mio. kr. i samme periode i 2008/2009, og resultat efter skat udgør 1,4 mio. kr. mod -5,9 mio. kr. i samme periode sidste år.

Fastholder forventninger
Specielt RTX Products har haft stor fremgang i kvartalet baseret på øget salg til eksisterende kunder, ligesom der fortsat forekommer tilgang af nye kunder. Derimod oplever både RTX Technology og RTX Network Systems, at aktivitetsniveauet ligger lavere end på samme tidspunkt sidste år, idet kunderne fortsat er tilbageholdende med at afgive nye ordrer.

Mere konkret nåede RTX Technology en nettoomsætning på 16,5 mio. kr. svarende til et fald på 7,5 %, RTX Products opnåede en nettoomsætning på 40,0 mio. kr., hvilket var en stigning på 64,7 %, mens RTX Network Systems opnåede en nettoomsætning på 3,3 mio. kr. svarende til et fald på 70,7 %.

Overordnet har RTX Telecom derfor valgt at fastholde sine forventninger til resten af 2009/2010. Dermed regner man stadig med en nettoomsætning på ca. 215 mio. kr., og et resultat af primær drift (EBIT) på omkring 0 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097