23948sdkhjf

Generationsskifte hos B.V. Electronics

Bjarne Vium overtager per 1. juli 2010 formandsposten i B.V. Electronic’ bestyrelse og overlader samme dato posten som administrerende direktør til Kurt G. Andersen.
I oktober 2009 blev Kurt G. Andersen ansat som salgschef i B.V. Electronic. Han kom fra en 11 år lang karriere i Grundfos, hvor han senest fungerede som underdirektør med globalt ansvar for et af koncernens største forretningssegmenter.

Nu tager han over i B.V. Electronic, hvor han hidtil har beskæftiget sig meget med GuideOnLine, virksomhedens løsning til 0-fejls produktion, processikring og effektivisering i industrien.

Ikke helt farvel
Bjarne Vium var teknisk chef på Skive Slagteri, da iværksættertrangen tog over, og han etablerede B.V. Electronic. Fokus var kompetence og viden, snarere end produkter. Det handlede – og handler – om at følge kunden tæt, kende behov og levere en totalløsning.

– Det er gået godt, og vi er i dag førende inden for automatisering til blandt andet forsyningsvirksomheder samt slagteribranchen. Jeg kommer uden tvivl til at savne kunderne, men omvendt, har jeg gennem en årrække forberedt virksomheden til dette generationsskifte, og jeg er derfor helt tryg ved at overlade dem i Kurts varetægt, fortæller Bjarne Vium, der fortsætter som bestyrelsesformand i virksomheden, og vil færdiggøre mindre opgaver.

– Det er naturligvis med en vis ydmyghed, at jeg nu tager over efter virksomhedens grundlægger, men jeg glæder mig meget til udfordringen. Bjarne har uden tvivl stået i spidsen for en succes. Han har gjort virksomheden til en af de største og mest innovative i branchen, hvilket har været nogle af grundene til, at virksomheden i dag står på et utroligt solidt fundament. Derfor vil jeg naturligvis holde fast i Bjarnes vellidte stil og fokuspunkter, samtidig med jeg glæder mig til at arbejde med de mange nye udviklingsmuligheder, siger Kurt G. Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172