23948sdkhjf

Libratone: Nu kan 500 millioner Apple-brugere styre vores højttalere

Med Apples integration og styring af multiroomhøjttalere i deres nye styresystem rykker den danske højttalerproducent for alvor til tops

Da Apple mandag d. 5. juni offentliggjorde det nye AirPlay 2 og iOS 11 på Apple Worldwide Developers Conference, stod det klart, at Libratone er blandt de første audio brands i verden, der understøtter den nye teknologi.

Markedet for multiroom-højttalere er de seneste år steget støt, og Libratone er blandt de få, som har udviklet deres eget multiroom-system. Salget af og kendskabet til multiroom-højttalere udgør dog stadig kun en lille procentdel af det samlede marked.

- Med AirPlay 2 kan millioner af mennesker nu styre deres højttalere fra en Mac, iPhone eller iPad. Alt, hvad du behøver, er den iOS-enhed, 500 millioner mennesker alligevel har ved hånden. Med den kan du styre multiroom-højttalerne og dermed sætte musikken fri – præcis hvad Libratone har arbejdet målrettet på i snart 10 år, siger Simon Peschcke-Køedt, VP Global Marketing hos Libratone.

 

Libratone-boss: Et syvmileskridt
For det danske højttalerfirma er den mest interessante feature ved AirPlay 2 muligheden for at styre multi room-højttalere via den nye teknologi, fordi to af Libratones højttalere nemt kobles til forskellige streamingtjenester via AirPlay 2.

- Der er ingen tvivl om, at lanceringen af iOS 11 og AirPlay 2 vil betyde, at langt flere får øjnene op for den glæde og fleksibilitet, der følger med højttalere, som er forbundet trådløst med hinanden, siger Simon Peschcke-Køedt, som kalder det et syvmileskridt for en bedre lydoplevelse.

Når Apple senere i år frigiver den nye AirPlay 2, vil Libratone følge efter med en softwareopdatering til Libratone Zipp og Libratone Zipp Mini, der understøtter AirPlay 2.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078