23948sdkhjf

B&O Medicom skifter direktør efter nyt underskud

Erik Trock-Jansen skal i fremtiden stå i spidsen for den nordvestjyske medico-producent.
Henrik Kagenow har valgt at træde tilbage som topchef for B&O Medicom, hvor han afløses af Erik Trock-Jensen.

Erik Trock-Jensen kommer til B&O Medicom med mere end 20 års international erfaring med forretningsudvikling og etablering af produktion i Asien. Blandt de tidligere arbejdsgivere er EAC, McKinsey & Co., Novartis og DKSH.

Underskuddet skrumper
Direktørskiftet kommer samtidig med, at B&O Medicom offentliggør regnskab for 2009. På den positive side kan man notere en pæn stigning i omsætningen fra 96 mio. kr. i 2008 til 112 mio. kr. i 2009.

Til gengæld er der stadig røde tal på bundlinjen. Resultatet af ordinær drift før skat lyder på -3 mio. kr. mod et underskud på 11 mio. kr. i 2008.

- På trods af den pæne stigning i omsætningen i forhold til året før har omsætningen ikke helt levet op til forventningerne for perioden. Dette skyldes primært en lavere omsætning på et specifikt medicoteknisk produkt under produktkategorien ”Diagnostics”, hvor en ny produktgeneration har haft en langsommere opstart end forventet, skriver B&O Medicom i sit regnskab.

Forventer sorte tal i 2010
Også årets resultat er derfor også påvirket negativt af udviklingen af produktkategorien ”Diagnostics”, og dette lever heller ikke op til forventningerne.

I 2010 forventer B&O Medicom en lavere omsætning af udviklingsprojekter for fremmed regning samt egenudviklede produkter.

Alligevel kalkulerer man med et positivt resultat som følge af en bedre indtjeningsmarginal samt en reduktion af omkostningerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094