23948sdkhjf

Rohde & Schwarz går ind på oscilloskop-markedet

Den München-baserede koncern udvider dermed sin T&M-portefølje.
Rohde & Schwarz har længe været leverandør af test- og måleudstyr til kunder i forskellige brancher, specielt inden for trådløs kommunikation. Nu udvides udbuddet altså med oscilloskoper.

- Vi er selvfølgelig klar over, at vi bevæger os ind i et stærkt konkurrencepræget markedssegment, men vi tror, at vi hurtigt kan opnå markedsandele og have held til at overbevise vore kunder med denne helt nye generation af oscilloskoper, siger CEO Michael Vohrer.

Milliardmarked
Det globale marked for oscilloskoper her en værdi af ca. 1 mia. dollars, og det er dem, Rohde & Schwarz nu vil have en bid af for at holde gang i væksten.

- Vore kunder forventer, at vi kan tilbyde et komplet udvalg af produkter inklusive oscilloskoper. Vi glæder os til at imødekomme dette krav, fordi det betyder, at vi går ind i et yderst interessant marked med førsteklasses nyskabelser, forklarer Michael Vohrer.

Selskabet med 7.400 ansatte er aktiv på tre andre forretningsområder ud over test- og måleudstyr: radiofoni, radioovervågning og radiopejling, samt sikker kommunikation. Rohde & Schwarz er blandt verdens førende leverandører på alle fire områder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078