23948sdkhjf

Ulveco er gået konkurs

Opdateret kl. 12.35: Transformerfabrikken i Hadsund må lukke og de chokerede ansatte mister deres arbejde. Afdelingen i Kina fortsætter.
Virksomhedsejer Torkild Salling meddelte tirsdag eftermiddag de ansatte i Ulveco at virksomheden er gået konkurs.

Virksomheden i Hadsund er begæret konkurs, mens Ulvecos afdeling i Kina, hvor 80 procent af produktionen af transformere og elektriske komponenter, fortsætter.

Afdelingen i Kina er ikke i fare for at lukke, men Torkild Salling leder efter en dansk samarbejdspartner, som kan være med til at udvikle fabrikken i Kina, skriver TV2 Nord.

- Det vi tjente på fabrikken i Kina gik til at dække underskuddet i Hadsund, og det kunne vi ikke leve med i længden, så vi har valgt at begære virksomheden i Hadsund konkurs. Det skulle være på plads i løbet af en fjorten dages tid, siger Torkild Salling til TV2 Nord.

Gang i hjulene igen
Virksomhedens direktør siden november 2008, Morten Wiwes, sagde angiveligt sit job op onsdag i sidste uge, skriver Nordjyske.

Nogle medarbejdere undrer sig over konkursen, for de troede, det gik godt.

- Der var masser af ordrer, det var gang i hjulene igen, bl.a. fordi vi havde knoklet for at vende den negative udvikling, så jeg fatter ikke, at det skulle være nødvendigt at lukke, siger Kirsten Nielsen til Nordjyske.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094