23948sdkhjf

Lille underskud hos RTX

Et super-kvartal for RTX Products kunne ikke opveje en omsætningsnedgang i RTX Network Systems-divisionen.
I tredje kvartal hentede RTX Telecom en nettoomsætning på 61,6 mio. kr. Dermed var der tale om en pæn fremgang fra 52,9 mio. kr. i samme kvartal sidste år.

Resultat af primær drift (EBIT) udgør -1,1 mio. kr. mod -13,6 mio. kr. i samme periode sidste år, og resultat før skat endte med et lille underskud på 0,6 mio. kr. mod -24,9 mio. kr. i tredje kvartal 2008/2009.

Fastholder forventninger
Specielt forretningsdivisionen RTX Products har klaret sig godt i kvartalet. Her kunne man notere et omsætnings-hop på hele 50,2 %. Også RTX Technology klarede sig hæderligt i kvartalet med en omsætning lidt over sidste år, men især juni måned bød på øget ordreindgang. Til gengæld har RTX Network Systems haft et skidt kvartal:

- RTX Network Systems har i tredje kvartal haft et markant fald i omsætningen sammenholdt med samme periode sidste år. Forretningsenhedens salgsarbejde er fortsat fokuseret på salg og markedsføring af robuste trådløse IP-netværksløsninger til teleoperatører primært i Latinamerika. Der er positiv interesse for forretningsenhedens produkter, men salgs- og beslutningsprocessen er fortsat langsom, og finansieringsmuligheder er afgørende, skriver RTX Telecom i sit kvartalsregnskab.

Koncernen fastholder dog forventningerne for resten af 2009/2010. Der kalkuleres stadig med en nettoomsætning på ca. 215 mio. kr. og et resultat af primær drift (EBIT) på omkring 0 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094