23948sdkhjf

Nye ejere hos Printca

Administrerende direktør for Printca, Git Becker, har sammen med to finansielle investorer overtaget ejerskabet af virksomheden.
De to finansielle investorer er kapitalfonden Industri Udvikling og Christian Cordsen Nielsen.

- Vi er rigtig godt tilfreds med vores nye ejer-setup og ser rigtig positivt på fremtiden. Det seneste år har, trods den finansielle krise, været et økonomisk godt år, og der har været et rigtigt godt ordregrundlag. Med et solidt finansielt fundament har vi mulighed for at styrke vores virksomheds udvikling, skriver Printca i en pressemeddelelse.

Styrket organisation
Med det nye ejerskab vil Printca videreudvikle det hidtidige forretningsområde yderligere. Virksomheden fortsætter fra samme produktionssted og med fokus på samme kundebase som hidtil. Dermed vil fokus stadig være på leverancer til forsvars- og rumindustrien med høje krav til godkendelser.

- Vi er p.t. godt i gang med arbejdet mod en AS9100-godkendelse, men målet er "World Class Performance", der er en proces, som ligeledes er startet op. Printca vil udvikles til en endnu mere kundeorienteret virksomhed med fokus på at opfylde vores kernekunders behov ved at anvende "Best in Class"-teknologi. Det betyder også, at vores udvikling og procesoptimering vil ske i tæt dialog med vores kernekunder i takt med deres behov, skriver Printca.

De fremtidige investeringer vil derfor både ligge indenfor teknologi samt i udvikling/udbygning af kompetencer. Derfor har man allerede nu styrket organisationen med flere nye nøglemedarbejdere. De personer, som er taget ind i organisationen er: Jacob Boelsskifte som logistik- og produktionschef, Tina Kramer som projektleder, samt Henrik Nielsen som kvalitetschef.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094