23948sdkhjf

EU-midler til grøn RTX-teknologi

RTX Telecom har modtaget støtte fra Eurostar-programmet for grøn kommunikationsteknologi.
Midlerne skal bruges til udviklingsaktiviteter inden for standardiseret trådløs kommunikationsteknologi.

Denne energieffektive trådløse platform er en del af et større udviklingsprojekt baseret på standardiseret udvikling af Ultra Low Power-teknologi til trådløse applikationer, som er sat i søen af SiTel Semiconductors BV og RTX Telecom.

Vigtigt vækstområde
Hovedformålet med projektet er at reducere energiforbruget i trådløse apparater. Det adskiller sig fra andre projekter ved både at fokusere på den mængde energi, der bruges pr. overfør bit, og energiforbruget under standby.

Med den nye platform håber RTX at kunne levere en grøn løsning til fx intelligente hvidevarer, sikkerhedsinstallationer, intelligente brandalarmer og mobile monitoreringssystemer til fx ældre og sygehuspatienter.

- Støtten fra Eurostars til udviklingen af denne nye kommunikationsplatform ses af RTX som en blåstempling af behovet for energieffektive trådløse løsninger til telekom- og domotik-økosystemer. Vi forventer, at ULP bliver en vigtig vækstmulighed i nær fremtid, og RTX vil fortsat være førende inden for området i de kommende år, siger RTX’ topchef Jesper Mailind.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08