23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Fujitsu Nordic
Sten Mortensen er blevet udnævnt til director of sales, marketing and products, i it-virksomheden Fujitsu Nordic Region – en stilling, hvor han kommer til at referere til CEO Bengt Engström, Fujitsu Nordic Region. I den nye stilling skal han stå i spidsen for alle salgs-, marketing- og produktaktiviteter i det nordiske område. Desuden får han til opgave at udvikle den nordiske afdelings globale aktiviteter inden for avancerede mobile tjenester.

Nokia Siemens Networks Danmark A/S
Thomas Rosenkilde Anderson og Stefan Wolter Björnson Köhler, Finland, er begge indtrådt som medlem af bestyrelsen. Thomas Jul Pfeiffer og Anders Gerhard Wigand, Sverige, er udtrådt af bestyrelsen.

RTX Telecom
Jacob Vittrup, 39 år, er tiltrådt som økonomichef for RTX Telecom. Han kommer senest fra en stilling som koncernregnskabschef hos Bang & Olufsen a/s.

Teletect Connect
Teletect Connect har ansat Bo Kirk Damsgaard. Han skal arbejde med salg, rådgivning og projektering for virksomhedens kunder i Jylland og på Fyn.

Teletec Connect A/S er en del af Teletec Gruppen, som er blandt Skandinaviens førende distributører af professionelle, elektroniske sikkerhedsprodukter inden for tyverialarmering (AIA), kameraovervågning (ITV) og relaterede områder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109