23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
3M A/S
Lars Hanseid er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

3M udvikler slibeløsninger og løsninger til sammenføjning af træ, metal, plast, skumgummi mv.

Danish Wattguard ApS
Finn Christensen er tiltrådt som administrerende direktør og partner i Danish Wattguard ApS, et nyetableret selskab, der ejer rettighederne til at producere og sælge en ny patenteret teknologi, som sparer store mængder strøm og nedsætter CO2-udledning for virksomheder og organisationer.

Dansk Standard
Connie C. Staniok, 37 år, er ansat som HR-chef hos Dansk Standard, hvor hun sammen med den øvrige ledelse skal sætte fokus på at udvikle organisationen.

Dansk Standard er Danmarks nationale standardiseringsorganisation og arbejder blandt andet inden for områderne maskiner, mekanik, elektroteknik, byggeri, anlæg, energi, fødevarer, CE-mærkning, ATEX og miljø.

Ellegaard Teknik
Hans Kragh er startet som administrerende direktør i Ellegaard Teknik. Han har tidligere været direktør i Axflow Danmark og Johnson Pump USA.

Ellegaard Teknik er leverandør af komponenter indenfor transportbånd, transportører og transportanlæg.

Johs. Gram-Hanssen A/S
Erik Schou Stavnstrup er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som medlem af bestyrelsen er Henrik Martin Borring.

Johs. Gram-Hanssen A/S er et internationalt handelshus indenfor leverancer af udstyr og totalentrepriser af byggematerialer, elektrisk udstyr, skibe og maritimt udstyr.

Linak Danmark A/S
Bent Jensen er tiltrådt som ny formand. Samtidig er Kaj Holst-Jørgensen udtrådt af bestyrelsen.

Linak udvikler aktuatorer til blandt andet hæve-/sænkeborde og elevationssenge.

Uniscrap A/S
John Svendsen er tiltrådt som kommerciel direktør i Uniscrap A/S. Han har en lang erhvervsmæssig baggrund indenfor miljø- og genanvendelsesbranchen, og han kommer senest fra en stilling som direktør i start-up virksomheden Tarpaper Recycling, hvor han fortsætter i bestyrelsen.

Uniscrap er en landsdækkende miljøvirksomhed inden for affaldshåndtering og genvinding. Aktiviteterne omfatter blandt andet indsamling, oparbejdning og afsætning af papir og pap, jernskrot, metalskrot, plast, elektronik og køleskabe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079