23948sdkhjf

Nordcad styrker support- og salgsfunktionen

Nordcad har sagt goddag til to nye kollegaer, som fra 3. juli 2017 er ansat som henholdsvis application engineer og sælger.

I forbindelse med Nordcads opstart i Norge, er Ole Martin Odland blevet ansat som sælger til det norske marked. Hans primære opgave er at støtte salgsafdelingen og have daglig kontakt til de norske kunder.

Ole Martin er uddannet fra UCN som Markedsføringsøkonom, og skal udover kundekontakt hjælpe med markedsføring og kommunikationsopgaver til det norske marked.

Ny stemme på supporttelefonen
Martin Lange Nonboe er uddannet IT Teknolog med speciale i elektronik fra UCN, og han skal arbejde sammen med teknikere i supportafdelingen. Han skal hjælpe kunderne på supporttelefonen med at udrede spørgsmål i OrCad værktøjerne.

Han skal endvidere undervise brugerne i værktøjerne, samt udvikle optimerede brugerguides for hurtigere og nemmere opstart for kunderne.

- Vi glæder os meget over at byde velkommen til de to nye medarbejdere. Indsatsen på både supporten og salgsfronten kommer til at gavne vores kunder i særdeleshed, og vi ser meget frem til samarbejdet med Martin og Ole Martin, siger Arvid Thorndahl, administrerende direktør ved Nordcad Systems.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078