23948sdkhjf

Østjysk print-producent mærker opsvinget

Horsens-virksomheden Print Production har foreløbig ansat 10 nye medarbejdere i år.
Pilen peger absolut den rigtige vej hos Print Production. Sidste år var der for første gang i virksomhedens historie røde tal på bundlinjen, men det kommer ikke til at gentage sig i år, garanterer salgschef Jørgen Thisgaard.

- Det går forrygende godt, og det har det gjort hele 2010. Faktisk går det så stærkt hos os, at vi har været nødsaget til at ansætte nye medarbejdere i produktion, CAM-afdeling og salg, fortæller Jørgen Thisgaard.

Ny intern sælger
I salgsafdelingen har han selv kunnet mærke en markant stigning i antallet af forespørgsler fra både nye og eksisterende kunder, og det har derfor været nødvendig med mere salgskraft.

- Derfor har vi ansat Torben P. Svendsen som intern sælger. Han har 10 års salgserfaring fra en lignende stilling hos Elcon PCB Technology, forklarer Jørgen Thisgaard.

Han mærker både efterspørgselsstigningen på de produkter, Print Production selv producerer i Horsens, men og også fx på HDI-print, som man tilbyder kunderne gennem kinesiske samarbejdspartnere.

Mulighed for ekstra skift
Salgschefen forklarer, at der er tale om en reel efterspørgselsfremgang og ikke blot kunder, der skal have fyldt lagrene op, og han vil derfor heller ikke afvise, at der snart skal endnu flere hænder til for at klare opgaverne hos Print Production.

- Vi kører i toholdsskift i dag og har muligheden for at åbne et nathold, hvis det bliver nødvendigt, så der er ingen fare for flaskehalse, siger Jørgen Thisgaard, der ikke er bange for en pludselig nedgang i ordremængden.

- Det positive er, at vi mærker fremgangen bredt over flere brancher. Når man kigger på ordreindgangen henover en måned, så er det flot fordelt over alle kunder, og det er det, der giver en god stabilitet, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078