23948sdkhjf

Delta M2M runder skarpt hjørne

Fredag er det 10 år siden, Fredensborg-virksomheden blev grundlagt.

Det fejrer DeltaM2M fredag kl. 13. I arrangementet deltager blandt andet Fredensborgs borgmester, Thomas Lykke Pedersen.

DeltaM2M er specialiseret i Internet-of-Things og M2M-løsninger, som omfatter modems, routere og antenner til forskellige formål. M2M står for Machine-To-Machine og refererer til det hastigt voksende antal af enheder og maskiner, som bliver i stand til at kommunikere med hinanden via internettet.

- Vi glæder os over den fortsatte fremgang, og med receptionen den 1. september ønsker vi at sige vores kunder 10-tusind tak for samarbejdet, siger Torben Deleuran fra DeltaM2M.

DeltaM2M er leverandør til en række virksomheder og offentlige myndigheder, typisk indenfor forsyning, industri eller service. Virksomhedens sortiment består blandt andet af produkter fra Sierra Wireless, som har solgt mere end 120 millioner M2M-enheder verden over.

Selvom DeltaM2M er et mindre firma i et lille land, og Sierra Wireless sælger i mere end 130 lande, har DeltaM2M’s høje faglige niveau gjort indtryk på Sierra Wireless’s internationale salgsdirektør:

- Sierra Wireless leverer løsninger til et globalt netværk af partnere. Som en naturlig del af mit job har jeg mødt et stort antal partnere over hele kloden. Vi er stolte af have mange partnere med et højt niveau af ekspertise, og en af dem er DeltaM2M i Danmark, siger Marc Ozgoodby, vice president, Worldwide Sales, Enterprise Solutions, hos Sierra Wireless.

Til arrangementet har DeltaM2M inviteret sine danske kunder og øvrige forretningsforbindelser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078