23948sdkhjf

Focon skifter ejer

En amerikansk kapitalfond har overtaget Sønderborg-virksomheden og flere andre selskaber fra moderselskabet MARK IV Industries.
Medarbejderne hos Focon modtog mandag informationen om, at virksomheden har skiftet ejer fra MARK IV Industries til Levine Leichtman Capital Partners (LLCP).

Focon er i dag, sammen med selskaberne Luminator fra USA og LAWO fra Tyskland, en del af Luminator Technology Gruppen, LLC.

Virksomheden har siden 2000 været ejet af MARK IV Industries, et selskab, der primært har haft interesser indenfor automobilbranchen. Under MARK IV 's ejerskab har gruppen og Focon altid ligget i yderområdet af koncernens fokus grundet dennes investering i automobilindustrien.

Fortsætter som selvstændigt selskab
Luminator Technology Group inklusiv Focon har over de sidste måneder været genstand for forhandlinger med potentielle nye investorer. Denne proces er nu afsluttet, efter at de to enheder er blevet en del af LTG, LLC, et selskab affilieret med Levine Leichtman Capital Partners.

Det nye ejerskab er blevet vel modtaget af såvel Luminator Technology Group som af Focon. Såvel Focon’s medarbejdere som ledelse ser frem til de nye muligheder, der åbnes ved det nye ejerskab.

Overgangen til det nye ejerskab vil ikke ændre Focon’s strategi, tilgangen til kunder eller leverandører, ligesom gruppens og virksomhedens ledelse fortsætter uændret. Focon som selskab samt gruppen fortsætter driften i overensstemmelse med tidligere praksis og strategier.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11