23948sdkhjf

Danfoss Power udvider i Gråsten

En kontorbygning, der skal rumme 300 arbejdspladser, er under planlægning hos Danfoss Power Electronics i Gråsten.
Kontorarealerne hos Danfoss Power Electronics i Gråsten er blevet for små til at kunne rumme det antal medarbejdere, der er nødvendige for at kunne fortsætte den stærke vækst i alle virksomhedens forretninger. Der er brug for yderligere plads til salg, marketing og produktudvikling.

Derfor er en ny kontorbygning i Gråsten på tegnebrættet. Bygningen skal have plads til 300 medarbejdere og vil stå klar i midten af 2012. Bygningens dimension og placering på grunden i Gråsten bliver for øjeblikket diskuteret med myndighederne.

Salget vokser stærkt
Danfoss Power Electronics i Gråsten er et center med stor viden inden for power elektronik og med mange kompetencer inden for frekvensomformere og solar invertere.

Virksomheden beskæftiger omkring 1.250 medarbejdere i produktion, salg/marketing og produktudvikling samt administrative funktioner og er et af Danfoss Power Electronics’ tre hovedkvarterer. De andre hovedkvarterer ligger i USA og Kina.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel efter energieffektive produkter til såvel industrien som til vedvarende energiløsninger. Salget af både frekvensomformere og solar invertere vokser stærkt. Vi har derfor brug for at udvide faciliteterne for at kunne forblive et førende og stærkt kompetencecenter for power elektronik og dermed sikre den vækst og de indtjeningsmål for divisionen, som er fastsat i den nye strategi for Danfoss-koncernen, siger Troels Petersen, president, Danfoss Power Electronics.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078