23948sdkhjf

Etronic på opkøb

Elektronikvirksomheden Etronic i Svendborg, med speciale i udvikling og produktion af styringssystemer indenfor primært lyd, kommunikation, alarm og varsling, har indgået aftale om overtagelse af Svendborg-virksomheden, ElectroCom Group.
ElectroCom indlemmes som et selvstændigt selskab i Etronic Corporation og med et tæt samarbejde med Etronic.

- Vi er meget stolte over, at det er lykkedes os at blive enige med ElectroCom siger administrerende direktør Henrik Larsen, Etronic A/S.

Strategisk udvidelse
- Vores vækststrategi 2015, som blandt andet handler om at skabe en forretningsorienteret elektronikklynge, Etronic Valley, i Svendborg, bliver yderligere cementeret gennem dette køb, uddyber han.

Opkøbet betragtes som en væsentlig strategisk udvidelse af Etronic’s forretningsgrundlag, da ElectroCom´s spidskompetencer er indenfor energi-registering og -optimering, der er et internationalt marked i vækst.

- Det er med stor tilfredshed, at vi har afsluttet længere tids forhandlinger med Etronic. Vi stod overfor enten at skulle foretage væsentlige investeringer eller at indgå et strategisk partnerskab for at kunne realisere vores vækstplan, siger administrerende direktør Jesper Agerholm, ElectroCom, der fortsætter som medejer af virksomheden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109