23948sdkhjf

Sensorist lander engelsk eneaftale

Samarbejdsaftale skal få danske trådløse sensorsystemer ud i apoteker over hele Storbritannien

Sensorist har indgået en eneaftale med Denward Manufacturing om apotekerbranchen i Storbritannien. Det oplyser den danske producent af trådløse sensorsystemer i en pressemeddelelse. 

Hos det københavnske sensorfirma forventer man, at aftalen med den engelske leverandør af specialiserede produkter til apoteksbranchen vil få flere af de danske løsninger ud i britiske apoteker. 

- Gennem denne aftale med Denwat Manufacturing Ltd vil vi blive meget mere eksponeret på apotekermarkedet i Storbritannien. Ved at introducere den spritnye OEM Pharmacy løsning ”Cold Chain”, et trådløst sensor temperaturovervågningssystem i Storbritannien hos Deward, vil Sensorist fortsætte med at øge synlighed og momentum i salget, siger Sensorists salgschef, Stig Larsen, som fortsætter:

- Nu bliver det lettere for Sensorit at introducere nye produkter, og det vil blive lettere at deltage i store projekter, siger Stig Larsen, salgsdirektør i Sensorist.

Ifølge Denwads kommercielle direktør, Richard Halfhide, har selskabet nu et setup med Sensorists Cold Chain i alle afdelinger, og løsningen vil komme med firmaets salgskonsulenter rundt i hele Storbritannien.

Samarbejdsaftalen træder straks i kraft.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109