23948sdkhjf

Mita-Teknik kåret som Entrepreneur Of the Year 2010

Ud over at blive kåret som landsvinder blev Mita-Teknik ligeledes kåret som vinder i kategorien ”Globalization”, som den bedste danske vækstvirksomhed på eksportmarkederne.
Kåringen fandt sted i Bella Center i København under et awardshow med godt 700 deltagere fra hele landet.

Som landsvinder skal Mita-Teknik til Monaco 3.-6. Juni 2011 og repræsentere Danmark ved Ernst & Young´s World Entrepreneur Of The Year.

100 % globalt
Mita-Teknik producerer systemer og koncepter inden for styring, regulering og overvågning af primært vindmølleindustrien. Juryen hæftede sig blandt andet ved:

- Mita-Teknik A/S er en globalt orienteret virksomhed, der samtidig forstår nødvendigheden af, at man løbende videreudvikler sine produkter og ydelser. Virksomheden anvender således mange ressourcer på produktudvikling.

- Det er samtidig en virksomhed, der har en særdeles visionær ledelse, og som har præsteret flotte resultater gennem de seneste år. Virksomheden befinder sig på et vanskeligt marked, men har blandt andet gennem en løbende produktudvikling formået at sikre sin position på markedet.

- Virksomheden har samtidig forstået at etablere datterselskaber på de markeder, hvor væksten ligger i de kommende år. Virksomheden er i særklasse en global spiller med en eksportandel tæt på 100 %.

[flash][width]392[/width][height]276[/height][address]http://jyskebank.tv/flash/Application.swf?v=0129121678411226-L2[/address][/flash]
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11