23948sdkhjf

Traditionsrigt firma delt i to

For at udnytte synergien med moderselskabet i Sverige deles Scanpocon i to forretningsenheder, der fortsætter i samarbejde og endda i samme bygning.
De to selskaber vil i fremtiden blive profileret under henholdsvis Scanpocon og Coromatic, fortæller Lars Baun Sørensen tidligere direktør i Scanpocon og nu direktør i Coromatic.

Scanpocon består nu af ni medarbejdere, der udelukkende har fokus på strømforsyninger, invertere og andre tekniske løsninger for kunder, der primært arbejder inden for industri, energi, vind, telecom, tog/bane, mobile og maritime løsninger. Løsninger leveres fortsat som færdige standardkomponenter fra lager og kundedesign til OEM.

Ingen daglige ændringer
Coromatic videreføres af 23 medarbejdere med fokus på elforsyningsløsninger til industri og it-markedet nemlig UPS og generatoranlæg, DC-systemer og batterier, men også totale datacenterprojekter inklusiv køling, brandslukning, overvågning, servicering osv. Eller det der i it-branchen kaldes fysisk it-sikkerhed.

Lars Baun Sørensen fortæller, at begge firmaer selvfølgelig regner med, at kunderne får optimalt gavn af delingen. Udover et større fokus vil kunderne i det daglige ikke mærke noget til ændringerne, idet det er de samme mennesker, produkter og ydelser som hidtil.

Coromatic Group er en skandinavisk virksomhedsgruppe inden for driftssikkerhed, særligt it-kontinuitet og sikker el- og strømforsyning. Gruppen består af svenske Coromatic AB og Metric Power Systems AB samt Metric AS i Norge. I Danmark er gruppen nu repræsenteret af Scanpocon A/S og Coromatic A/S. Sammenlagt omsætter gruppen for omkring 600 mio. kr. om året og har de sidste fire år præsteret en vækst på 25 %. Koncernen har 225 medarbejdere og hovedkontor ved Stockholm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078