23948sdkhjf

Fremgangen fortsætter for Etronic

2010 blev et år med høj vækst hos den fynske virksomhed. Specielt opkøbet af ElectroCom har hjulpet fremgangen på vej.
- Over 40 % er resultatet før skat forbedret i 2010 i forhold til 2009, så vi i 2010 endte på et positivt resultat før skat på 1,8 mio. kr. Det er vi naturligvis både glade og stolte over, i en tid hvor det ikke er helt nemt at være SMV i Danmark, udtaler administrerende direktør i Etronic Corp. Henrik Larsen.

Der er mange årsager til, at Etronic bevæger sig i en positiv retning. Opkøbet af ElectroCom , der blandt andet leverer løsninger indenfor energiregistrering og –overvågning, har åbnet et helt nyt segment både nationalt og internationalt.

- Vi er ekstra glade for opkøbet, da det 100 % passer ind i vores vision om skabelsen af Etronic Valley. Etronic Valley er en vision om at skabe en elektronikklynge af små og mellemstore virksomheder, som deler omkostninger til eksempelvis økonomistyring, personaleledelse, salgsarbejde og distribution, og som i fællesskab udvikler nye projekter, opdyrker markeder og tiltrækker ingeniører samt anden kvalificeret arbejdskraft, siger Henrik Larsen.

Opleverer synergier
- Vi har allerede kunnet se de markeds- og organisatoriske synergier, som sammenlægningen med ElectroCom har givet, og med tilkøbet har vi desuden fået tilført yngre salgs- og udviklingsressourcer, som er et rigtigt godt mix med de mere erfarne kompetencer, som Etronic besidder. Desuden har vi med opkøbet af ElectroCom overfor vores kunder og medarbejdere kunnet indikere, at vi har vækstplaner og udvikling i fokus, hvilket vi er meget tilfredse med, fortsætter han.

Af andre årsager til den positive udvikling nævner Henrik Larsen en ændret organisationsstruktur med øget fokus på salg, lønsomhed, projektstyring, udvikling, kraftige effektiviseringer i produktionen samt en uddannelsesproces, der har skabt endnu bedre forståelse for den virkelighed, virksomheden befinder sig i.

- Største udfordringer i dette marked er at kunne købe og få leveret kritiske komponenter til den rette pris, så vi kan leve op til kundernes forventninger til leveringstid, kvalitet og prisniveau, slutter Henrik Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095